Boek online een afspraak - tel. 050 27 74 18 - Kloosterstraat 131, 8210 Veldegem

Welkom bij de Huisartsen Te Velde

HEBT U TEKEN VAN EEN VERKOUDHEID: KEELPIJN, HOESTEN, NEUS? GELIEVE NIET IN DE PRAKTIJK TE KOMEN. WEL BELLEN.

GELIEVE NIET DRINGENDE CONSULTATIES ENKELE WEKEN UIT TE STELLEN.

VOORLOPIG IS DE PRAKTIJK IN HET WEEKEND GESLOTEN. U KUNT ZICH DAN WENDEN TOT DE HUISARTS VAN WACHT. BEL 1733

https://www.info-coronavirus.be/nl/

 

Alle raadplegingen zijn na afspraak. Je kunt een afspraak maken online, telefonisch of via het secretariaat. Niet alle afspraken zijn online beschikbaar. Bij dringende zaken of geen gebruik van internet, kun je nog steeds telefonisch een afspraak maken.  

Dit geldt niet voor reeds gekende patiënten in de praktijk: Om de kwaliteit van onze zorg te bewaken en de wachttijden te beperken, kunnen wij niet alle nieuwe patiënten inschrijven in de praktijk. Wij beperken ons tot grondgebied Veldegem, wijk de Pierlapont en de Leeuw. Inwonende familieleden van ingeschreven patiënten die buiten dit gebied wonen en nieuwe inwoners in het rusthuis van Zedelgem kunnen wij ook inschrijven. Bij acute nood of bij afwezigheid van de eigen huisarts kunt u uiteraard bij ons terecht. Twijfelt u of u hierbij hoort, dan belt u best om een afspraak te maken.

Wij zijn de hele dag bereikbaar van 8 u. tot 19 u. Er is een secretariaatsmedewerker elke ochtend van 8 u. tot 12 u. en de maandag, dinsdag en donderdag  ook vanaf 14 u. Behalve bij dringende gevallen, waarvoor we je graag helpen, vragen wij onze middagpauze te respecteren ( van 12 u. tot 14 u.).

Attesten en voorschriften uitschrijven zonder voorgaande consultatie is onwettelijk. Gelieve hiervoor een afspraak te maken.

Betaling met Bancontact is wenselijk.

Huisbezoeken worden bij voorkeur voor 10 uur aangevraagd.

Helaas komt het regelmatig voor dat een patiënt zonder te verwittigen wegblijft op een afspraak. Hierdoor kunnen wij deze tijd niet inzetten voor een andere patiënt. Gelieve daarom steeds op voorhand telefonisch te laten weten wanneer u een afspraak wilt annuleren. Zoniet kan een wegblijftarief aangerekend worden. 

Huisartsen Te Velde

Dr. Evelien Boone

Dr. Bert Masureel

Dr. Liselot Strubbe

Dr. Kaatje Vissenaekens

Online afspraak

Maak een afspraak doormiddel van onze online agenda, telefonisch of via het secretariaat.

 Boek online een afspraak

Telefonische afspraak

Via ons vast nummer:
Tel. 050 27 74 18

Wachtdienst

Dokter van wacht

De wachtdienst is beschikbaar van 19 u. ’s avonds tot 8 u. ’s morgens en in het weekend op het nummer 1733

Bij levensbedreigende zaken, bel 112!

Apotheek

www.apotheek.be of 0900/10500 voor de dichtstbijzijnde apotheek tot 22u.0903/92248 om de apotheek met nachtwacht te kennen ( verplicht tussen 22u. en 9u.)

Noodnummers

Antigifcentrum - 070 245 245
Nooddiensten - 112
Politie - 101
Brandweer - 100