Wij zijn geconventioneerde artsen. Dit betekent dat wij de officiële tarieven aanrekenen die de artsenverenigingen en de ziekenfondsen overeengekomen zijn.

Als je van plan bent om zoveel mogelijk naar dezelfde huisartsenpraktijk te gaan, wat aan te raden is,  dan is het voordelig om in die praktijk het G.M.D. of Globaal Medisch Dossier aan te vragen. Dit is gratis en wordt door de artsenverenigingen en de ziekenfondsen aanbevolen. Per consultatie of huisbezoek krijg je dan meer van het ziekenfonds terugbetaald.

Een G.M.D. aanvragen in je vaste huisartsenpraktijk heeft dus alleen maar voordelen! Zelf als u maar één keer of minder dan één keer per jaar naar de huisarts gaat.

Waarom bestaat dit G.M.D.? Dit is ontwikkeld om de mensen te stimuleren om zoveel mogelijk naar de zelfde huisartsenpraktijk te gaan. Die huisartsenpraktijk verzamelt dan doorheen de jaren al je medische gegevens. Zo zijn de artsen van de praktijk beter op de hoogte van je medische verleden. Daardoor kunnen ze jou beter helpen.